قد قد

وبلاگی که می توانید همیشه در آن بمانید

قد قد

وبلاگی که می توانید همیشه در آن بمانید

اصول اولیه ی شیرینی پزی

در پختن کیک و شیرینی، مهم ترین عاملی که به ما کمک می کند تا کیک یا شیرینی را خوب و مناسب درست کنیم، اندازه گیری دقیق است. در این قسمت سعی می کنم مهم ترین وسایل اندازه گیری در شیرینی پزی و آشپزی را م برده و توضیح مختصری در مورد آن ها بدهم.

بزرگ ترین وسیله ی اندازه گیری پیمانه است. که به آن یک فنجان یا یک کاپ (cup) هم گفته می شود. این مقدار درست برابر است با 125 گرم آب.
اگر بخواهید برای شیرینی پزی پیمانه تهیه کنید، با اندازه های مختلفی آشنا می شوید که شامل یک دوم (نصف) پیمانه، یک سوم (ثلث) پیمانه و یک چهارم (ربع) پیمانه می باشند که هر کدام مورد استفاده های خاصی را دارا می باشند.

و اما در مورد قاشق. بزرگ ترین قاشق اندازه گیری، قاشق سوپ خوری نام دارد. بعد از آن، قاشق مربا خوری یا چای خوری که نصف قاشق سوپخوری است. قاشق بعدی یک دوم قاشق چایخوری بوده و قاشق چهارم، یک چهارم (ریع) قاشق چایخوری است. و نیز قاشق آخری که اندازه ی آن یک هشتم قاشق چایخوری می باشد.

قاشق های کوچک، معمولاً برای اندازه گیری اسانس های میوه، وانیل و یا رنگ های خوراکی می باشند.

نظرات 0 + ارسال نظر
برای نمایش آواتار خود در این وبلاگ در سایت Gravatar.com ثبت نام کنید. (راهنما)
ایمیل شما بعد از ثبت نمایش داده نخواهد شد