قد قد

وبلاگی که می توانید همیشه در آن بمانید

قد قد

وبلاگی که می توانید همیشه در آن بمانید

چیکن استراگانُف

-مواد لازم

مرغ فیله: ١ کیلو گرم

پیاز خرد شده: ٢ یا ٣ عدد بزرگ

خامه صورتی: یک عدد

قارچ: نیم کیلو

نمک و فلفل سیاه: به مقدار لازم

سیب زمینی خلال شده: به مقدار لازم

روغن مایع: کمی

-طرز تهیه:

ابتدا قارچ را در قطعه های بزرگ خرد می کنیم، سپس فیله های مرغ را به صورت قطعه های کوچک در آورده و پیاز ها را هم با رنده خرد می کنیم. و پیاز ها را با مقدار کمی روغن تفت می دهیم، تا زمانی که پیازها نرم و سبک شوند اما سرخ نشوند.

رگه های سفید موجود در فیله های مرغ را با قرار دادن چاقو در زیر فیله و حرکت دادن آن به آرامی در می آوریم. فیله های خرد شده را در یک آبکش می شوییم.

وقتی پیاز نرم و سبک شد، فیله ها را اضافه می کنیم. چند دقیقه تفت می دهیم تا رنگ گوشت ها سفید شود و آب بیندازد. وقتی آبی که انداخته جمع شد، قارچ را اضافه می کنیم و حرارت را بالا می بریم تا آب نیندازد. قارچ فقط کمی باید پخته شود.

خامه و نمک و فلفل را اضافه می کنیم. مقداری هم می زنیم تا مخلوط شود.

چیکن استراگانف را در یک ظرف ریخته و آن را با سیب زمینی سرخ کرده خلالی و در صورت تمایل، جعفری، تزئین می کنیم.

نوش جان!

نظرات 0 + ارسال نظر
برای نمایش آواتار خود در این وبلاگ در سایت Gravatar.com ثبت نام کنید. (راهنما)
ایمیل شما بعد از ثبت نمایش داده نخواهد شد