قد قد

وبلاگی که می توانید همیشه در آن بمانید

قد قد

وبلاگی که می توانید همیشه در آن بمانید

سوپ قارچ

مواد لازم برای تهیه سوپ قارچ (برای ۴ تا ۶ نفر): 

قارچ: نیم کیلو 

آبٍ گوشت: پنج تا شش لیوان 

جعفری: ۱۰۰ گرم 

آرد برنج: سه قاشق غذاخوری 

نمک و فلفل و آبلیمو: به مقدار کافی 

فلفل سبز دلمه ای: یک عدد 

 

طرز تهیه: 

نخست قارچ را تمیز می شوییم و ریز خرد می کنیم. فلفل سبز را می شوییم، مواد درون آن را در می آوریم و ریز خرد می کنیم. سپس با سه قاشق غذاخوری روغن مایع، قارچ و فلفل را تفت می دهیم و روی آن مقداری نمک و ادویه تند می پاشیم و مواد را خوب به هم می زنیم و سپس مواد آماده شده را در کناری می گذاریم.  

حال در ظرفی دیگر، یک قاشق غذاخوری روغن می ریزیم و روی حرارت ملایم، آن را آب می کنیم. آرد برنج را در آن می ریزیم و به هم می زنیم تا آرد برنج گلوله نشود. پس از آن که دو یا سه جوش خورد، قارچ و فلفل سرخ شده را درون سوپ می ریزیم تا با قارچ هم کمی بجوشد. اگر نمک و چاشنی غذا کم بود، مقداری نمک و آبلیمو می افزاییم سپس حرارت سوپ را خیلی کم می کنیم تا جا بیافتد. ده دقیقه قبل از آماده شدن سوپ، جعفری خرد شده را به آن می افزاییم. سپس سوپ را درون ظرف مناسب می ریزیم و سرو می کنیم. 

 

منبع: کتاب «آشپزی و شیرینی پزی گل آرا» 

نویسنده: مینو تهمتن زاده

نظرات 0 + ارسال نظر
برای نمایش آواتار خود در این وبلاگ در سایت Gravatar.com ثبت نام کنید. (راهنما)
ایمیل شما بعد از ثبت نمایش داده نخواهد شد