مواد لازم:
-3/4 پیمانه کره
-3/4 پیمانه شکر
-1 عدد تخم مرغ
-2عدد زرده تخم مرغ
-3 و 1/2 پیمانه آرد
-1عدد زرده تخم مرغ زده شده
-2قاشق چایخوری بیکینگ پودر
طرز تهیه:
کره ی نرم شده را با شکر بزنید تا ماده ی کرم مانندی به دست آید. تخم مرغ کامل و زرده های تخم مرغ را به آن اضافه کرده و با همزن بزنید تا پف کند.
آرد را با بکینگ پودر مخلوط کرده، الک کنید. آرد را کم کم به مواد اضافه کنید و با دست ورز دهید تا خمیر نرمی به دست آید . این خمیر را به مدت یک ساعت در یخچال قرار دهید تا خنک شود. سپس آن را از یخچال خارج کرده ، روی سطح صافی با قطر تقریباً نیم سانت پهن کنید و با وردنه صاف کنید.
سپس آن را با یک قالب کوچک دایره ای (و یا با استفاده از دهانه ی یک لیوان کوچک) به دایره های کوچکی تقسیم کنید. درون سینی فر یک کاغذ روغنی قرار دهید و شیرینی ها را روی آن بچینید و با یک قلم مو، روی آن ها را به زرده تخم مرغ زده شده آغشته کنید. فر را در یک دمای معمولی از قبل گرم کرده، سینی را درون فر قرار داده و اجازه دهید شیرینی ها 10 تا 12 دقیقه بپزند.
شیرینی شما آماده است، نوش جان!